Menu

ЗА НАС

 

Корес НЕТ е фирма за телекомуникационни и информационни решения. Фирмата разполага с най-съвременната високоскоростна оптична мрежа за пренос на данни. Жаждата за иновиране и постоянните инвестиции в нови технологии, доведоха до изграждане на високоскоростна среда.Базирана на множество оптично свързани звена, мрежата позволява пренос на данни на големи разстояния, без забавяне и опасност от загуба.Оптичната опорна мрежа обхваща над 70%, използвайки единствено подземни трасета.Това гарантира безпрепятствен достъп до интернет, независимо от метеорологичните условия.Всичко това позволява на Корес НЕТ да предоставя на клиентите си услуги с отличително високо качество и надеждност,задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите – големи корпоративни клиенти, фирми от малък и среден бизнес и домакинства. Услугите Кабелна Телевизия, Оптичен Интернет и Телефониа, предоставяни от Корес НЕТ, са изключително конкурентни на пазара, поради гарантираното високо качество, разнообразие от абонаментни планове, съобразени с потребностите на всички групи потребители, и не на последно място – изгодни цени.
Предимставата на предлаганите от нас услуги.

 

 1. Стабилна връзка, широколентов достъп до интернет, гарантиращ високите скорости
 2. Предоставяне на тъмно влакно (Dark Fiber)
 3. Изграждане на виртуални локални мрежи (VLAN)
 4. Система за локализиране и проследяване на възникнали проблеми
 5. Статичен и реален IP адрес
 6. Неограничен трафик
 7. Неограничен брой PC
 8. Гъвкавост в абонаментните планове и бърза промяна при необходимост
 9. Изключително високо качество на телевизия, гарантирано от новата технология на Корес НЕТ за предоставяне на ТВ сигнал.
 10. Възможност за избор на подходящ пакет, задоволяващ всеки вкус
 11. Жанрово многообразие и отлична селекция на програмите

 

Основната цел на „Корес НЕТ“ е да предостави на своите потребители все по-достъпни, ефективни и лесни за използване комуникации, а също така да задоволява потребностите на всеки клиент, предоставяйки високо качество на разумна цена.
Нашите абонати могат да ползват високоскоростен достъп до Интернет , Цифрова Телевизия и телефония – VOIP при ниски такси и приемливи месечни абонаменти.

Фирмата вижда своето бъдеще в предлагането на комплексна услуга чрез технологията за едновременен пренос на данни, звук и видео. Друга наша мисия се явява осигуряване на безпрецедентна поддръжка, качество и ниво на обслужване.Компетентни служители ще отговорят на всяко запитване, като ви насочат към най-изгодната за вас услуга. За да спестим вашето време, сме предвидили различни възможности за плащане на услугите – ePay, EasyPay, Банков превод и др.
Всичко това взето заедно прави „Корес НЕТ“ предпочитан телеком доставчик пред останалите предложения.