Новини и въпроси

В тази страница ще може да проследите предстоящи събития, промоции, томболи и всичко свързано с нас

Може също да видите вашите най-често задавани въпроси към нас като: …

Новини

3 март – НЕРАБОТЕН ДЕН за касата
02мар.

3 март – НЕРАБОТЕН ДЕН за касата

Уважаеми абонати, На 3 март 2023 година – Национален празник на Република България, касата няма да работи!

Празнично работно време
15дек.

Празнично работно време

Уважаеми абонати, запознайте се с празничното работно време на касата: 26.12.2022г. – Почивен ден 27.12.2022г. – Почивен ден 28.12.2022г. – Почивен ден 30.12.2022г. – от 09:00 до 15:00 часа Във всички останали дни сме с добре познатото Ви работно време.

Oфиса се мести

Вълнуващо е да съобщим, че…

Работно време през празнични дни

20 години Корес

Корес става на 20 години..

Промоции

Започват най-новите промоции по случай 20-годишнината на Корес. Не ги пропускай! Проследи нашата Facebook страница за повече информация.

Томбола

Вашите Въпроси

Готови сме да отговорим на всичките Ви въпроси по най-лесния и бърз начин.

Нямаме ограничения за броя компютри, единственото ни условие е да не предоставяте възмездно или не услугите на трети лица извън рамките на указания в договора адрес.

Нямаме ограничения за броя компютри, единственото ни условие е да не предоставяте възмездно или не услугите на трети лица извън рамките на указания в договора адрес.

Минималният срок за ползване е един месец, ако не е сключен фиксиран договор. Услугите, които предоставяме са предплатими. При безсрочен договор и неплащане на абонаментна такса до 3 месеца, IP адреса се деактивира. Основните ни методи за разплащане са касово в офиса,банково (чрез обявената банкова сметка) , e-pay и easypay.bg

След изтичането на плащането, може със специален бутон да възобновите услугата с три дни

Да, можем да Ви осигурим безжичен сигнал във вашия дом или офис,посредством безжичен рутер, който е необходимо да закупите, откъдето пожелаете, може и от нас.

Предлагаме „Интернет достъп“, чрез оптичен или меден (LAN) кабел. Ако се интересувате от оптичен интернет е необходимо да Ви свържем с колега от отдел „Корпоративни клиенти“ на КоресНет, който ще изготви индивидуална оферта спрямо конкретните Ви изисквания.

Да, с оглед на сигурността достъпът до интернет в нашата мрежа е заключен по физическия адрес на мрежовото устройство и затова е необходимо, когато той е различен от записания при нас да ни уведомите, за да можем да запишем новия такъв в нашата база данни.

Да, можете да подпишете. Необходимо е да предоставите копие от договора за наем, който трябва да е за период от минимум една година.

Може да смените адреса си, само ако е в района на нашето покритие.

Достъпване на безжичен рутер

Стъпка 1: Достъпете в интерфейса на устройството като в интернет браузъра впишете ръчно адрес 192.168.0.1 или 192.168.1.1 и потвърдите с бутон „Enter“ от клавиатурата.
Стъпка 2: Ще се покаже прозорец, в който попълнете полета потребителско име (User name) и парола (Password) и натиснете „ОК“.


Забележка: Повечето модели рутери имат фабрично въведени потребителско име (User name) и парола (Password), които са записани върху стикера на рутера. Най-често срещани име и парола са username – „admin“ и password – „admin“.

Стъпка 3: Автоматично сте достъпили в интерфейса на модема.

Натиснете върху меню „Wireless“и след това подменю „Wireless Settings“, намиращ се в секция „Network“. В тази секция задайте настройките на Вашето безжично устройство и потвърдете с натискане на бутон „Save“:

Наименование на безжична мрежа – ръчно впишете с бутоните от клавиатурата в меню „Network Name“ (SSID) наименование на безжичната мрежа по Ваше желание;

Натиснете върху меню „Wireless“ и след това подменю „Wireless Security“, намиращ се в секция „Network“. В тази секция задайте настройките на Вашето безжично устройство и потвърдете с натискане на бутон „Save“:

Паролата за достъпване към безжична Ви връзка се появява в полето „Pre-Shared Key(PSK Password)“ – ръчно впишете с бутоните от клавиатурата в меню „Pre-Shared Key“ (PSK Password) парола на безжичната мрежа по Ваше желание;

Важно: Необходимо е паролата да бъде с дължина минимум 8 символа.